Dränering i Stockholm

Om du behöver dränera grunden till ditt hus har du hittat rätt. Vi är experter på markarbeten och dräneringar med många års erfarenhet. Under våra år i branschen har vi genomfört dräneringar i Stockholm med omnejd i orter som Solna, Sundbyberg, Nacka och Tumba. Kontakta oss så får du en offert utan kostnad, vi kan ordna en dränering som håller åt dig också.

Dränera Källare

En väl utförd dränering utgör det första ledet i att skydda din källare!

Dränera Husgrund

Hör av dig till oss redan idag för att få ett konkurrenskraftigt pris på en dränering.

Fuktutredning

Under en fuktutredning tar vi reda på om det är så att ditt hus behöver ny dränering och eventuellt också bättre ventilation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Dränering i Stockholm Professionellt anläggningsföretag för din dränering

Dags för en ny dränering?

En väl utförd dränering utgör det första ledet i att skydda din källare och husgrund – och i förlängningen hela huset – mot fuktskador. En dränering som utförts med finess och hantverkskunnande kan hålla upp mot 40 år, under särskilda markförutsättningar kan livslängden dock vara kortare. Om du märker att det känns fuktigt i källaren och lukta unket i kombination med mörka fläckar i golv och på väggar kan det vara ett första tecken på att du behöver en ny dränering. Låt oss komma och göra en fuktmätning.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om du har fuktproblem i källaren är det ingenting att vänta på. Hör av dig till oss redan idag för att få ett konkurrenskraftigt pris på en dränering. Kontakta oss och presentera dina önskemål så återkopplar vi med en offert, helt utan kostnad och krav på motprestation. Vi står självklart redo att svara på frågor om tekniska aspekter kring din dränering.

Att anlita oss för din dränering är ett sätt att säkerställa ett hållbart resultat. Vi ger dig:

  • Anläggningsarbeten utförda av auktoriserad personal med utbildning och lång yrkeserfarenhet av sina respektive specialistområden.
  • Kundanpassade lösningar. Det är dina önskemål som som är våra mål. Du får resultatet du vill ha, vi säkerställer att det lever upp till dina och våra högt ställda kvalitetskrav.
  • Totalentreprenad. När du anlitar oss för en dränering får du hela dräneringen gjord från de inledande spadtagen till slutfört projekt.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 138
Mail: info@renovera-källare.se

Dränera med ROT-Avdrag

Du kan ha rätt att få rotavdrag för en dränering. För att du ska ha det förutsätts att dräneringen utförs på din boendefastighet. Du kan då dra av upp till 30% av den totala arbetskostnaden. Vi brukar rekommendera att du hör av dig till Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen för att säkerställa att du har rotavdrag att dra av. Från oss får du sedan en detaljerad offert där varje utgiftspost finns redovisad så att du enkelt kan se hur mycket pengar du kan spara.

Tryggt och kostnadseffektivt

Vi fuktskyddar din källare, förbereder ditt poolbygge eller utför tilläggsisoleringar. Med vår rutin och hantverksskicklighet garanterar vi att du får en dränering som kommer skydda din fastighet under många år framöver. Dräneringar kan genomföras som en första åtgärd inför en större källarrenovering, de kan också vara ett sätt att bibehålla källarutrymmens standard.

Platsbesök inför större uppdrag

Om du har ett större uppdrag, exempelvis om du är fastighetsägare och vill dränera ett flertal fastigheter, tar vi oss ut på plats och genomför en inspektion som inkluderar fuktmätningar. Även i det fallet kan du räkna med att du får en gratis offert.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Tällberg Byggservice för att totalrenovera vårt badrum i källaren till vår villa i Nacka. Vi är väldigt nöjda med arbetet och hantverkare på plats. De arbetade inom utsatt tid och höll det städat genom hela processen. Vi rekommenderar dem starkt!

Villaägare, Nacka

Vi tog oss hjälpa av Tällberg Byggservice för att bygga om hela vår källare och konvertera det till en bostadsyta. Deras projektledare var väldigt kunnig & alltid med ett trevligt bemötande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader!

Max G, Älvsjö

Tällberg Byggservice anlitades för en helrenovering av vår källare. Det var framförallt smidigt under arbetets gång då det var enkelt att kommunicera med platsansvarig. Bra och snabb service. Rekommenderas!

John Y, Enskede

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

Vad är en totalentreprenad?

En totalentreprenad är när ett företag tar ansvar för hela byggprojektet. Detta innebär att vi ansvarar för alla hantverkare och planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning.

Hur mycket kostar en dränering?

Det kan variera vad det kostar att dränera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten eller fuktskador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge dränering händer i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Måste man isolera i samband med dränering?

Nej, det behöver man inte göra men vi rekommenderar att ni gör det för att förebygga fuktskador. Om ni vill veta mer om isolering av husgrunder så kontakta oss!

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 138
Mail: info@renovera-källare.se

Offert? Klicka här