Loading...


Tvättstugerenovering i Stockholm

Idag har är det standard för de flesta husägare att ha en egen tvättstuga i huset. Tvättstugan gör det möjligt för dig att sköta hushållet och hemmet på ett enkelt och bekvämare sätt. Med våra ordningsamma och trevliga hantverkare kan du fräscha upp tvättstugan, modernisera den eller förändra den efter just dina behov. Hör av dig för en fri offert idag med en fri offert inom 48h!

Renovera Tvättstuga

Funderar ni på att renovera er tvättstuga? Låt våra erfarna hantverkare hjälpa er!

Renovera Våtrum

Vi har lång erfarenhet av renovering av våtrum. Kontakta oss idag för mera information!

Källarrenovering

Vi kan även hjälpa er med att renovera er källare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ska ni Renovera er Tvättstuga i Stockholm? Professionellt byggföretag för din tvättstugerenovering!

Skräddarsydda lösningar för din tvättstugerenovering

Inga behov är de andra lika och därför är vi mycket måna om att lyssna till dig som kund och veta mer om vad just du behöver. Det kan t.ex. handla om att du vill kunna sätta in flera tvättmaskiner eller att du vill byta ut kakel som är sprucket och har gått sönder. Kanske är det så att du vill ha tillgång till fler eluttag eller att du vill byta plats på avlopp och vattenledningar? Inga problem! Vi ser till att skapa skräddarsydda lösningar för alla behov och har kunniga och behöriga hantverkare på plats för alla olika uppgifter.

Totalentreprenör inom renovering av tvättstugor

Vi har inte bara duktiga hantverkare och plattsättare som fixar allt från snickerier till kakel, utan vi har även professionella VVS-montörer och elektriker som hjälper till med allt från belysning till vatten och avlopp.

Höj livskvaliteten med en fin tvättstuga

Om du har investerat i ett hus vill du naturligtvis se till att trivas så bra som möjligt och det är inte alltid det krävs en totalrenovering av hela bostaden. Ibland kan det handla om ett enskilt rum som inte känns helt bra eller som inte är så praktiskt som man hade kunnat önska. Det är här vi kommer in i bilden. Vi ser till att skapa en tvättstuga som är precis efter dina önskemål och kan hjälpa till med hela eller delar av ditt projekt. Vill du inte använda dig av vår totalentreprenad kan du således anlita oss för enstaka tjänster, t.ex. VVS eller el som du inte får utföra på egen hand. Att renovera en tvättstuga på egen hand kan vara svårt och därför hjälper vi gärna till där du behöver.

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 138
Mail: info@renovera-källare.se

Kostnadsfri offert och nöjd kund garanti

En renovering behöver oftast planeras till punkt och pricka och det innebär bland annat att sätta en budget. När du bokar in oss för tvättstugerenovering kommer vi först ut för att titta på objektet och lämnar därefter över en kostnadsfri offert. Vi jobbar alltid i enlighet med rådande branschregler och erbjuder trygga försäkringar och 100 % nöjd kund garanti på alla uppdrag. Skulle det vara så att du inte är nöjd kan du alltså höra av dig till oss eller be oss stanna kvar på platsen. Vårt mål är att skapa nära och bra relationer med alla våra kunder.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Tällberg Byggservice för att totalrenovera vårt badrum i källaren till vår villa i Nacka. Vi är väldigt nöjda med arbetet och hantverkare på plats. De arbetade inom utsatt tid och höll det städat genom hela processen. Vi rekommenderar dem starkt!

Villaägare, Nacka

Vi tog oss hjälpa av Tällberg Byggservice för att bygga om hela vår källare och konvertera det till en bostadsyta. Deras projektledare var väldigt kunnig & alltid med ett trevligt bemötande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader!

Max G, Älvsjö

Tällberg Byggservice anlitades för en helrenovering av vår källare. Det var framförallt smidigt under arbetets gång då det var enkelt att kommunicera med platsansvarig. Bra och snabb service. Rekommenderas!

John Y, Enskede

Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

Vad är en totalentreprenad?

En totalentreprenad är när ett företag tar ansvar för hela byggprojektet. Detta innebär att vi ansvarar för alla hantverkare och planerar hela er renovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning.

Hur mycket kostar en dränering?

Det kan variera vad det kostar att dränera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten eller fuktskador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

Hur fungerar det med ROT-Avdraget?

ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge dränering händer i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

Måste man isolera i samband med dränering?

Nej, det behöver man inte göra men vi rekommenderar att ni gör det för att förebygga fuktskador. Om ni vill veta mer om isolering av husgrunder så kontakta oss!

Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


Micke Tallnäs
– Projektledare

Nummer: 08-580 97 138
Mail: info@renovera-källare.se

Offert? Klicka här