Källarkonvertering i Stockholm

Visste du att din källare är så mycket mer än en plats där du kan förvara cyklar under vinter, kartonger och saker som du inte har användning för? Källaren är faktiskt en del av bostaden och kan konverteras till nästan precis vad som helst. Är du i behov av mer boyta kan du höra av dig till oss för hjälp. Vi erbjuder givetvis kostnadsfri offert-förslag!

Renovera Källare

Funderar ni på att renovera er källare? Låt våra erfarna snickare hjälpa er!

Bostadskonvertering

Hör av dig till oss redan idag för att få ett konkurrenskraftigt pris på en bostadskonvertering.

Dränera Källare

Vi kan även hjälpa er med att dränera er källare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Källarkonvertering i Stockholm? Professionellt byggföretag för din källare!

  Källarrenovering för alla typer av behov

  Det finns flera orsaker till varför du vill renovera din källare. Det kan t.ex. handla om att du vill konvertera källaren till ett året-runt-boende, men det kan också handla om att källaren inte är helt tät och börjar lukta unket. I de flesta fall handlar det då om fuktskador och en isolering som inte är tät. Vi erbjuder dig bekymmersfri och enkel dränering som håller länge och som gör att ditt hus står sig mycket bättre. Att ta hand om bostaden innan en större vattenläcka sker är alltid det bästa och minst kostsamma projektet.

  Nyttja hela hemmets bostadssytor!

  Vi kan se till att konvertera din källare till en man-cave, ett tv-rum för barnen eller varför inte ett hemmakontor med allt som du behöver? Vill du även skapa en separat ingång så hjälper vi dig även här, t.ex. om du vill hyra ut källaren som bostad.

  Skickliga & kompetenta hantverkare för källarrenovering

  Inför en källarrenovering är det mycket som ska planeras och vi förstår att det kan kännas jobbigt och svårt. Med hjälp av vår totalentreprenad i egen regi kan vi dock bistå med alla yrkesgrupper sm krävs för att ro projektet i hamn. Vi har tillgång till de allra bästa elektriker, VVS-montörer, hantverkare, snickare och markentreprenörer som krävs för att du ska få en källare som är fin, funktionell och som håller väldigt länge. Naturligtvis erbjuder vi även kostnadsfria hembesök, kostnadsfria offerter, rådgivning och 100 % nöjd kund garanti för alla våra kunder.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Källarkonvertering i Stockholm med omnejd

   Oavsett om du bor i Huddinge, Älvsjö, Nacka, Saltsjö-Boo, Farsta eller Jakobsberg kan vi hjälpa dig med din källarrenovering eller konvertering. Tack vare våra många år i branschen kan vi ge dig trygga och smarta lösningar om du vill konvertera källaren till bostad, lägenhet, kontor eller kanske till och med en Spa-avdelning där du kan koppla av efter en lång arbetsvecka. Hör av dig till oss och berätta mer om ditt projekt – vi är idel öra!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovera källare för att totalrenovera vårt badrum i källaren till vår villa i Nacka. Vi är väldigt nöjda med arbetet och hantverkare på plats. De arbetade inom utsatt tid och höll det städat genom hela processen. Vi rekommenderar dem starkt!

   Villaägare, Nacka

   Vi tog oss hjälpa av Renovera källare för att bygga om hela vår källare och konvertera det till en bostadsyta. Deras projektledare var väldigt kunnig & alltid med ett trevligt bemötande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader!

   Max G, Älvsjö

   Renovera källare anlitades för en helrenovering av vår källare. Det var framförallt smidigt under arbetets gång då det var enkelt att kommunicera med platsansvarig. Bra och snabb service. Rekommenderas!

   John Y, Enskede

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Köksrenovering Källare. Solberga

   Renovering av kök till en källarvåning i en BRF i Solberga, Stockholm. Ink kakel, trägolv & nya köksluckor.

   Totalrenovering Källare. Saltsjöbaden

   Totalrenovering av källare & konvertering till bostadsyta till villaägare i Saltsjöbaden, Stockholm.

   Badrumsrenovering Källare. Högdalen

   Här kan ni se en badrumsrenovering till en villaägare i Högdalen. Nytt badrum med golvvärme & dusch.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här