Renovera Suterrängvåning i Stockholm

Ett suterränghus är ett hus som är byggt på en sluttning. Det kan t.ex. handla om ett berg eller kulle, men kan också vara en vanlig tomt med en brantare lutning. Genom ett suterränghus kan du se till att utnyttja det absolut mesta av markytan i din trädgård och på så sätt hitta möjligheter. Vi hjälper dig med ditt suterränghus och ser till att renoveringen går så smidigt som möjligt.

Renovera Suterränghus

Funderar ni på att renovera ert suterränghus? Låt våra erfarna snickare hjälpa er!

Bostadskonvertering

Hör av dig till oss redan idag för att få ett konkurrenskraftigt pris på en bostadskonvertering.

Bygga Sluttningsvåning

Vi erbjuder helhetslösningar inom byggnation av sluttningsvåningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Renovera ett Suterränghus i Stockholm? Denna typ av hus eller våning kräver ett annat typ av tänk i samband med en renovering, men det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss.

  Vi fräschar upp huset från insida till utsida

  Vi har lång erfarenhet av branschen och använder oss alltid av moderna samt välbeprövade metoder. Det innebär att du kan känna dig säker på att vi har utbildningen som krävs för arbetsuppgiften och att vi håller oss uppdaterade om de branschregler som gäller. Vi renoverar både insida såväl som utsida av din suterrängvåning eller suterränghus och kan hjälpa till med allt från badrumsrenoveringar till köksrenoveringar eller byte av fasad.

  I samband med renoveringen fräschar vi upp kåken!

  När vi ändå är på plats kan våra duktiga målare se till att huset får sig en uppfräschning, t.ex. genom att ändra färg i vardagsrummet eller fräscha upp snickerier.

  Vi hittar lösningar för dina behov

  Det kan finnas flera orsaker till att man väljer ett suterränghus. Det kan t.ex. handla om att man inte vill eller kan jämna ut marken, men det kan också vara en kostnadsfråga. I vissa fall kan det vara billigare att välja suterränghus istället för markutjämning. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna och tar oss an projekt inom hela Stockholmsområdet. Givetvis kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök innan vi ser till att få ut en offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Renovera dit suterränghus med ROT-avdrag

   Om ditt suterränghus används som ett företag har du inte rätt att använda dig av ROT-avdraget, även om vi mer än gärna hjälper dig med renoveringen ändå. Privatpersoner som anlitar oss för renovering av suterränghus kan dock ta del av avdraget och på så sätt minska sina kostnader för renoveringen. Genom vår totalentreprenad behöver du inte oroa dig för något av byggets olika delar. Vi hjälper dig med bygglovsansökan, ansökan om ROT-avdrag hos Skatteverket och ser till att hela renoveringen ros i hamn på bästa möjliga sätt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Renovera källare för att totalrenovera vårt badrum i källaren till vår villa i Nacka. Vi är väldigt nöjda med arbetet och hantverkare på plats. De arbetade inom utsatt tid och höll det städat genom hela processen. Vi rekommenderar dem starkt!

   Villaägare, Nacka

   Vi tog oss hjälpa av Renovera källare för att bygga om hela vår källare och konvertera det till en bostadsyta. Deras projektledare var väldigt kunnig & alltid med ett trevligt bemötande. Arbetet blev färdigt tidigare än beräknat och inga oväntande kostnader!

   Max G, Älvsjö

   Renovera källare anlitades för en helrenovering av vår källare. Det var framförallt smidigt under arbetets gång då det var enkelt att kommunicera med platsansvarig. Bra och snabb service. Rekommenderas!

   John Y, Enskede

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Köksrenovering Källare. Solberga

   Renovering av kök till en källarvåning i en BRF i Solberga, Stockholm. Ink kakel, trägolv & nya köksluckor.

   Totalrenovering Källare. Saltsjöbaden

   Totalrenovering av källare & konvertering till bostadsyta till villaägare i Saltsjöbaden, Stockholm.

   Badrumsrenovering Källare. Högdalen

   Här kan ni se en badrumsrenovering till en villaägare i Högdalen. Nytt badrum med golvvärme & dusch.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här