Källarrenovering i Östergötland

Vill du renovera källaren och få mer boendeyta? Eller vill du förbättra inomhusklimatet med bättre grundisolering? Vi kan hjälpa dig med det.

Renovera Källare

Vi är en professionell och erfaren byggfirma med mångårig erfarenhet av källarkonvertering och renovering av källare.

Renovera Tvättstuga

Vi utför nybyggnad, renovering, tillbyggnad och ombyggnad av källare i Östergötland.

Fuktanalys av Källare

Vi kan även hjälpa er med att fuktanalys av er källare. Kontakta oss för en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Östergötland Du får alltid en kostnadsfri konsultation och en gratis offert.

  Din lokala byggfirma i Östergötland

  Vi är verksamma i stora delar av Östergötland, inklusive orter som Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Linköping, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås. Välkommen!

  Vi sköter varje steg i källarrenoveringen

  För att underlätta byggprocessen kan du anlita oss som totalentreprenör. Då ansvarar vi för varje moment i renoveringen, från tillstånd och planering till isolering och färdigställande. Under våra år i byggbranschen har vi byggt upp ett brett kontaktnät med pålitliga hantverkare och underleverantörer som arbetar med e bästa materialen. Tillsammans garanterar vi att arbetet utförs på bästa sätt med fokus på säkerhet, kvalitet, punktlighet och noggrannhet. Som totalentreprenör sköter vi kommunikationen med alla inblandade aktörer vilket gör det till en smidigare process för dig som kund.

  Våra tjänster för din källare

  Vår byggfirma har kompetensen, erfarenheten, kontaktnätet och maskinerna som krävs för att utföra alla sorters källarrenoveringar, även komplexa totalrenoveringar. Du kan bland annat anlita oss för följande tjänster:

  • Renovering av källare
  • Källarkonvertering
  • Dränering av husgrund
  • Grundisolering & tilläggsisolering
  • Renovering av våtrum
  • Bygga tvättstuga
  • Installering av golvvärme
  • Belysning & ventilation
  • Totalrenovering
  • Totalentreprenad

  Därför bör du renovera källaren

  Det finns många bra anledningar till varför du bör fräscha upp källaren. Dels ger det ditt hem ett kosmetiskt lyft, men framför allt får du mer användbar yta hemma. Du bestämmer själv om du vill konvertera källaren till en tvättstuga, ett hemmagym, lekrum, sovrum eller kontor. Det ger mer komfort och ökar också den totala bostadsytan vilket i sin tur höjer fastighetsvärdet. En välplanerad källarrenovering med dränering, isolering och fuktspärr förhindrar även problem med fukt och skapar ett behagligare inomhusklimat i hela bostaden.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här