Källarrenovering i Skåne

Förvandla din källare till ett användbart och mysigt utrymme! Vi är en erfaren byggfirma som genomför totalrenoveringar av källare runtom i Skåne.

Renovera Källare

När du anlitar oss kan du räkna med fantastiska resultat, högt säkerhetstänk och noggrannhet från början till slut.

Renovera Tvättstuga

Vi utför även renovering av våtrum och tvättstuga. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

Fuktanalys & Dränera Källare

Vi lyssnar på dina önskemål, inspekterar fastighetens befintliga skick och tar därefter fram en skräddarsydd lösning för just din källare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Skåne Hör av dig till oss så sätter vi igång! Du får alltid gratis offert.

  Din lokala byggentreprenör i Skåne

  Vi renoverar källare runtom i Skåne. Vårt verksamhetsområde inkluderar exempelvis Höllviken, Landskrona, Ystad, Svedala, Falsterbo, Vellinge, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lomma, Lund, Malmö, Bjärred, Bunkeflostrand, Arlöv, Veberöd, Dalby, Oxie, Löddeköpinge och Kävlinge.

  Ett brett tjänsteutbud för källaren

  Är det dags att förverkliga drömmarna om en användbar källare? Vi är experter på källare och utför arbeten åt privatkunder, företagskunder, BRF:er och fastighetsägare. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar bland annat källarkonvertering, renovering av våtrum & tvättstuga, renovera källare, installering av vattenburen golvvärme, grundisolering, tilläggsisolering, dränering och sänkning av källargolv.

  Vad behövs för att renovera källaren?

  Att renovera en källare är ett omfattande och spännande byggprojekt som kräver planering och förberedelse. Anlita alltid en seriös och behörig byggentreprenör för att vara säker på att alla moment utförs på ett korrekt sätt. När du anlitar oss som totalentreprenör sköter vi allt dom behövs för källarrenoveringen, inklusive:

  • Bygglov & andra nödvändiga tillstånd
  • Design & materialval
  • Dränering
  • Ventilation & belysning
  • VVS
  • Måleri & snickeri
  • Färdigställande

  Hur ser din idé ut?

  Berätta för oss om dina drömmar, planer och önskemål så återkommer vi med en skräddarsydd lösning. En källare kan renoveras på många olika sätt beroende på vad du vill använda ytan till. Vill du bygga ett hemmakontor, ett gym, spelrum eller ett sovrum till tonåringen? Eller föredrar du ett lyxigt hemmaspa med relaxavdelning och bastu? Eller varför inte bygga en fräsch tvättstuga med förvaringsytor? Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer. Boka ett personligt möte med våra hjälpsamma källarexperter!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här