Källarrenovering i Sörmland

Är det dags att förverkliga drömmen om en användbar och bekväm källare? Vår byggfirma genomför totalrenoveringar av källare och våtutrymmen runtom i Sörmland.

Renovera Källare

Vi är experter på att renovera, isolera och bygga källare. Låt våra erfarna snickare hjälpa er!

Renovera Tvättstuga

Vi har uppnått fantastiska resultat och tagit fram platsanpassade lösningar utifrån kundernas önskemål.

Fuktanalys & Dränera Källare

nder våra många år i branschen har vi anlitats flitigt av privatpersoner såväl som BRF:er och företag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Södermanlands Län Vi är ett gäng certifierade och kunniga hantverkare som utför en rad olika tjänster för din källare.

  Utnyttja källarens yta bättre

  Den främsta anledningen till varför våra kunder vill renovera källaren är för att de vill få mer boendeyta. En välplanerad källare kan användas till mycket, till exempel spelrum, hemmagym, kontor, sovrum, tv-rum med hemmabiosystem, tvättstuga, gästrum, relaxavdelning med bastu och mycket annat. Vår byggfirma har många års erfarenhet av att konvertera källare till användbar boendeyta. Dessutom kan du anlita oss för att dränera och isolera husgrunden vilket tar bort fuktproblem som kan finnas i källare.

  Öka fastighetsvärdet med en nyrenoverad källare

  Att renovera källaren är en investering som ofta ger ett ökat fastighetsvärde. En nyrenoverad källare med energieffektiv isolering och bra golvvärme kan dessutom råda bot på kyla och fukt vilket är vanliga problem i källare. En energieffektiv källare bidrar därmed till att minska dina energikostnader. Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med våra hjälpsamma källarexperter. Hos oss får du alltid en gratis offert!

  Vårt breda tjänsteutbud

  Vi är ett gäng skickliga och behöriga snickare och byggare som renoverar och konverterar källare.

  Våra tjänster inkluderar:

  • Renovering av källare
  • Källarkonvertering
  • Grundisolering & tilläggsisolering
  • Dränering av husgrund
  • Renovering av våtrum & tvättstuga
  • Installering av vattenburen golvvärme
  • Totalrenovering

  Din lokala byggfirma i Sörmland

  Vi är en serviceorienterad firma som jobbar i hela Sörmland. Vi är verksamma i Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm. Vid större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter alla steg i källarrenoveringen, från planering och tillstånd till isolering och slutförande. Du kan räkna med gott bemötande, noggrannhet och högt säkerhetstänk från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här