Källarrenovering i Västmanland

Vi har utfört många lyckade källarrenoveringar åt privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar och företag. Vi ser fram emot att förvandla din källare!

Renovera Källare

Att renovera källaren är ett sätt att förbättra bostaden och skapa trevliga och användbara ytor.

Renovera Tvättstuga

Det är även en stor investering och därför är det viktigt att anlita en professionell och pålitlig byggfirma med erfarenhet.

Fuktanalys, Utredning & Dränering

Vi kan även hjälpa er med att dränera er källare. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Västmanland Du får alltid en kostnadsfri konsultation och en gratis offert.

  Våra tjänster för källare

  Vi är ett gäng certifierade och kunniga hantverkare som utför en rad olika tjänster för din källare. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

  • Renovering av källare
  • Källarkonvertering
  • Grundisolering
  • Tilläggsisolering
  • Dränering
  • Renovering av våtrum
  • Bygga tvättstuga
  • Sänka källargolv
  • Installering av vattenburen golvvärme
  • Design & projektledning
  • Totalentreprenad
  • Totalrenovering

  Investera i din källare

  Känner du att din bostad inte nått sin fulla potential än? Är källaren full av prylar eller är den oanvändbar på grund av kyla och fukt? Oavsett anledningen så är vi här för att hjälpa dig att förvandla din källare. En nyrenoverad och välplanerad källare ger fullt fungerande boendeyta som kan användas som sovrum, lekrum, gym, hemmakontor, tvättstuga eller gästrum. Med rätt isolering och uppvärmning, bland annat med härlig golvvärme, kan din nyrenoverade källare bidra till ett behagligare inomhusklimat och bättre energieffektivitet i hela bostaden. Det minskar dina energikostnader. Som om det inte var nog kan en nyrenoverad källare även öka fastighetsvärdet vid en framtida försäljning.

  Din lokala källarexpert i Västmanland

  Vi är experter på att renovera, isolera och bygga källare. När du anlitar oss kan du räkna med att uppdraget utförs med noggrannhet, punktlighet och högsta säkerhetstänk. Vi är en lokal byggfirma som renoverar källare i stora delar av Västmanland, bland annat i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör. Kontakta oss för en gratis offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här