Källarrenovering i Dalarna

Vill du förvandla källarutrymmet till ett extra sovrum, ett lekrum för barnen eller en praktisk tvättstuga? Vår certifierade byggfirma hjälper dig med det!

Renovera Källare

Under våra många år i branschen har vi utfört många lyckade källarkonverteringar, renoveringar och isoleringsarbeten

Renovera Tvättstuga

Det börjar med ett personligt möte där vi diskuterar dina önskemål.

Utredning av Fuktskada

Hör av dig idag för en kostnadsfri konsultation och en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Dalarna Hör av dig till oss så återkommer vi med ett kostnadsfritt prisförslag. Välkommen!

  Effektiv källarrenovering i Dalarna

  Vi anlitas flitigt av privatkunder såväl som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Dalarna. Vi är en serviceorienterad firma som jobbar nära våra kunder för att kunna erbjuda den snabbaste och bästa servicen. Vårt verksamhetsområde täcker bland annat Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Vill du veta hur mycket det kostar att renovera din källare?

  Våra tjänster för källaren

  Du kan anlita oss för allt som har med källaren att göra. Vi utför källarkonvertering, renovering av källare, grundisolering, tilläggsisolering, dränering, installation av golvvärme, renovering av våtrum och tvättstuga samt sänkning av källargolv.

  Investera i din källare

  Det finns många goda skäl för att renovera källaren. Det är på sikt en investering som bland annat bidrar till följande:

  • Bättre inomhusklimat
  • Energi- och kostnadseffektivitet
  • Mer bostadsyta
  • Ökat fastighetsvärde

  Mångårig erfarenhet att renovera källare

  Att renovera källare kräver rätt behörighet, verktyg och kompetens. Vi besitter den expertis som krävs för att renovera din källare på bästa sätt. Vi är lyhörda för våra kunders behov och önskemål och gör alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Du kan känna dig trygg när du anlitar vår firma. Vi prioriterar kvalitet, noggrannhet, punktlighet och säkerhet. Vid totalrenovering av källare eller andra omfattande projekt kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter alla moment i arbetet, från planering till slutförande.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här