Källarrenovering i Uppsala & Uppland

Drömmer du om att få mer användbar yta hemma? Eller önskar du att du hade en praktisk tvättstuga?Då bör du överväga att renovera källaren. Källaren är en ofta outnyttjad yta som har stor potential.

Renovera Källare

En källarkonvertering är dessutom en investering som kan öka fastighetsvärdet.

Renovera Tvättstuga

Vår trygga och certifierade byggfirma har utfört många lyckade tvättstugerenovering.

Fuktanalys & Dränera Källare

Vi ser fram emot att hjälpa dig att bygga om din källare! Vi utför även fuktanalys & dränering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare i Uppsala & Uppland Vi ser fram emot att fräscha upp din källare. Hör av dig så skickar vi ett kostnadsfritt prisförslag!

  Vi förvandlar din källare runt Uppsala

  Vi har kompetensen, erfarenheten och maskinerna som krävs för att bygga om källaren i alla typer av fastigheter, inklusive villor, radhus, BRF:er och kommersiella byggnader. Vi anlitas flitigt av privatkunder såväl som företagskunder, fastighetsägare och företag som vill förbättra källarutrymmet. Boka gärna in ett personligt möte där vi diskuterar dina önskemål och fastighetens förutsättningar. Vi erbjuder alltid ett unikt lösningsförslag och en gratis offert.

  Källarrenovering på totalentreprenad

  Vid totalrenovering av källare, omfattande renoveringsprojekt eller nybyggnation kan du anlita oss som totalentreprenör. Då ombesörjer vi alla moment i byggprocessen och ser till att renoveringen är smidig för dig som kund. Vi sköter nödvändiga tillstånd, planering samt anlitar professionella hantverkare och ser till att arbetet utförs enligt avtalad tidsram och budget. Vi har ett brett kontaktnät med kunniga och trevliga snickare och hantverkare. Vi prioriterar noggrannhet, säkerhet och punktlighet så att du får den källare du önskar. Välkommen!

  Därför är källarrenoveringen en bra investering

  Det finns många anledningar till varför det är en bra investering att renovera källaren i Uppland, bland annat:

  • Ökad bostadsyta
  • Bättre inomhusklimat
  • Energi- och kostnadseffektivitet
  • Ökat fastighetsvärde
  • Möjlighet att hyra ut källaren

  Vi renoverar källare i hela Uppland

  Vi anlitas för källarkonvertering, renovering av källare, renovering av våtrum och tvättstuga, grundisolering, tilläggsisolering, dränering och totalentreprenad i hela Uppland. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öregrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarleby och Skutskär.

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här