Källarrenovering i Jönköping & Småland

Vill du att din källare ska bli lika hemtrevlig som resten av huset? Hör av dig till oss! Vi är en professionell byggentreprenör i Småland med källarrenoveringar som expertis.

Renovera Källare

Vi utför en rad olika tjänster åt privatpersoner såväl som BRF:er och företag runtom i Småland.

Renovera Tvättstuga

Vi utför även renovering av våtrum och tvättstuga. Hör av dig till oss för en fri offert!

Källare fri från fukt & kyla

Vårt mål är att du som kund ska få en mysig och användbar källare som är fri från fukt och kyla.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Renovering av Källare runtom Jönköping & Småland Kontakta oss när du bestämt dig för att förverkliga din dröm om en funktionell, användbar och fräsch källare.

  Vi renoverar källare i hela Smålands

  Vi är en driven firma som utfört många lyckade renoveringsarbeten runt om i Småland. Vi är verksamma i Jönköping, Växjö, Kalmar, Västervik, Värnamo, Oskarshamn, Nässjö, Ljungby, Tranås, Vetlanda, Nybro Älmhult, Eksjö Gislaved, Alvesta, Bankeryd, Vimmerby, Lindsdal, Hultsfred och Sävsjö. Om din ort inte finns med på listan kan du kontakta oss. Vi hittar alltid en lösning.

  Källarrenovering på totalentreprenad – få en skräddarsydd helhetslösning

  Att renovera källaren är ett komplext projekt som kräver erfarenhet och expertis. Anlita vår lojala och omtyckta byggfirma för en smidig byggprocess. Vi tar fram heltäckande lösningar utifrån dina önskemål och fastighetens unika förutsättningar. Som totalentreprenör tar vi fullt ansvar för alla steg i processen. Tillsammans med vårt breda kontaktnät ser vi till att källarrenoveringen utförs enligt avtalad tidsplan och budget. Vi garanterar noggrannhet, punktlighet och säkerhet i alla moment.

  Källarrenoveringen är en investering

  Att renovera källaren har många fördelar och bör därför ses som en viktig investering. En välplanerad och nyrenoverad källare bidrar bland annat till följande:

  • Behagligare inomhusklimat med mindre fukt och kyla
  • Lägre uppvärmningskostnader
  • Ökad bostadsyta och mer utrymme
  • Ökat fastighetsvärde

  Tjänster för din källaren

  Vi är ett gäng skickliga och behöriga hantverkare som utför allt som har med källaren att göra. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar alltifrån renovering av källare och källarkonvertering till grundisolering, tilläggsisolering och dränering. Vi installerar även vattenburen golvvärme, belysning och annat som behövs för att göra din källare hemtrevlig och användbar. Vi är en våtrumscertifierad byggfirma och kan därför även hjälpa dig att bygga en tvättstuga, relaxavdelning, hemmaspa eller liknande i källaren om du önskar. Vi samarbetar med en rörmokare från Jönköping

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-580 97 138
   Mail: info@renovera-källare.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholmsregionen

   Hur mycket kostar det att renovera källaren?

   Det kan variera vad det kostar att renovera källaren beroende på flera faktorer. Kostnaden kan bland annat förändras på grund av storleken av fastigheten, vilket material som valts ut eller tidigare skador. För att få en exakt prissättning rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över projektet!

   Vad innebär totalentreprenad?

   En totalentreprenad betyder att alla hantverkare samlas under en projektledare. Detta innebär att vi planerar hela er källarrenovering från ritning, till rivning, till inredning och sist slutbesiktning. Ni har endast oss som kontaktpersoner under projektets gång och slipper oroa er.

   Är källarrenoveringar ROT-berättigade?

   ROT-avdraget gäller för renoveringar för privatpersoner och fastighetsägare. Så länge källaren finns i anslutning till bostaden så kan du söka ROT vilket sänker kostnaden med 30%. Om ni vill veta mer så kontakta oss eller besök Skatteverkets Hemsida.

   Behöver man bygglov för källarrenoveringar?

   Beroende på vad som ska göras i källaren så kan ni slippa söka bygglov. Generellt brukar man säga att bygglov behövs om ni ska ändra storleken eller karaktären av projektet. Gäller det bara renoveringar så behövs inte bygglov. Vid osäkerhet kan ni kontakta oss för att veta mer.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-580 97 138
    Mail: info@renovera-källare.se

    Offert? Klicka här